Project Description

Client Objective:

The clients’ intention in this apartment combination/renovation was to create a loft within their post-war co-op building on the Upper East Side.

Design Solution:

We completely opened the space and used the raw concrete ceiling and refurbished wood plank floor as a blank slate. Millwork installations at the ceiling level define the domestic uses of the open plan. Sliding wood and translucent wall panels strengthen the open plan.  As with about half of our residential projects, we refined the architectural design of this home with interior design décor including design, selection and coordination of furniture, lighting, accessories and decorative finishes.

lga’s team:

Lynn Gaffney, Jarrett Boor, Michael Lehner, Kate Rhatigan. Contractor – Garry Wishart of ICC Interiors